Zoals de zon straalt op een zomerdag,
Breng jij mijn een brede glimlach.
Zoals oneindig rivier met zijn stroom.
Voer jij mij mee in gedachten, ben je degene waar ik over droom.
Zoals een ster die donkere nacht verlicht.
Ben jij het lichtje in mijn leven.
Jou met wie ik nog zoveel moois wil laten beleven.
Samen op reis naar elke keer een nieuw avontuur.
Genietend van elk gesamelijk uur.
Jij die mijn hart wist veroveren en te stelen.
Met jou wil voor altijd mijn liefde delen