Het leven is dat wat je leeft, er is ons tijd gegeven.
Maar steeds als je een doel nastreeft,
vergeet je echt te leven.
Op school al hebben wij geleerd; we moeten iets presteren.
Maar waar dat vaak in resulteert;
is domweg produceren.
We leerden leven met verstand en aangeleerde waarden.
Door denken zijn we hier beland;
Verstand deed ons ontaarden.
Het gaat niet over wie je bent, of wat je wilt bereiken.
Dat overschaduwt ons talent;
met open blik te kijken.
Jij bent het leven, niet jouw brein, dat steeds wil controleren.
Ons denken bracht ons waar we zijn;
het wil consolideren.
Het wil behouden wat het heeft en staat niet langer open,
voor wat het leven brengt en geeft
en dat is echt bezopen.
Die ‘woke’ en ook L.B.G.T, dat zijn geen idealen!
Het was en is een waanidee,
dat ons nu laat verdwalen.
Het vinden van een oplossing, voor deze generatie,
die vindt je niet in uitdossing,
of identificatie.
Die vind je als je echt gaat zien, wat denken kan creëren.
En wat er is ontstaan sindsdien,
door wat we ambiëren.
Verschil en afstand werd de norm, we lieten ons beroven!
We zijn veel meer dan deze vorm!
Dat kan ik jou beloven.