Ben neerslachtig, verdrietig en zwart
hoor dof gedreun
en kreun
Dit noem ik een K gevoel
wil gillen, schreeuwen zonder doel
Heb overal pijn zelfs gebit in mijn mond
alles zit op slot
Hier helpt geen vrendelijkheid
niet vandaag
Ben mijn liefde kwijt
tranen stromen gestaag