de timer gaat af
het is tijd voor een studiebreak
BEEP BEEP BEEP
alleen maar zodat ik
niet al mijn deadlines vergeet
het is stress bij het opstaan
totdat ik naar bed ga
paniek bij het openen
van mijn hoofddocument
een diepe zucht bij de aanblik
van het lege voorblad
wie weet of ik daar
nog een aanpassing aan red
mijn lessen gaan door
en de tijd, die stopt ook niet
straks val ik om
in wat school als succes ziet
ik ben liever buiten
(Het is net weer warm
De lente is begonnen –
Meteorologisch dan)
en weet je-
BEEP BEEP BEEP
Schakel terug in de schrijfstand
Speld mezelf het goud al
Op het revers
Leef toe naar 11 maart
Ben ik tegen die tijd
Niet tot waanzin gedreven
Dan mogen jullie
Het allemaal lezen:
Profielwerkstuk kunsttalen
Vers van de pers