Had ik al gezegd
Ik ben een middenmoter
Er wordt niets van me verwacht dan
Zeg wat je doet, doe wat je zegt
En houdt je daaraan vast want
Meer is niet voor je weggelegd
Je pad is al in steen gehouwen
Groots is voor mensen met lef
En dat is niet echt hoe we jou zien
Blijf maar steken op je mediaanspot
Functioneer als doorgeefluik
Wie weet promoveer je later
Naar wimpel (hooggemiddeld)
En dan hangen we je uit
Dán mag je zeggen
Wist je al? Verweesde binnenmotor
Nu wel gezien, niet meer gehoord
En straks rijp voor de schroothoop
Liep uit de pas was en passant
Niet meer geschikt voor stutten
Word nu gezien als iemand die
Graag wind vangt
Dus hang ik buiten op te jutten