Ya Ramadan
We hebben je zo erg gemist en je bent er weer,
velen keken er naar uit, maar ze zijn er niet meer,
de aanwezigen hebben er zo jaar uit gekeken,
om hun imaan nog meer te versterken en hebben het met afgelopen jaren vergeleken,
het gevoel dat je geeft is nergens te koop,
want je brengt vreugde met een tikkeltje hoop,
we willen ons best doen om jou te eren,
voor we met z'n allen naar Hem terugkeren,
nog een laatste keer iets bijleren,
Nog één keer iets moois samen creëren,
samen het beste in een ander ontdekken ,
Zodat zij ook met het mooie deen van islam met een glimlach hun gezicht kunnen bedekken.