Lentetranen,
Lentetranen, als parels van vernieuwing,
tonen zij de prille ontluiking der natuur.
Elke zachte druppel weerspiegelt
de hoop van een nieuw elan,
de belofte van groei en
de schoonheid van komende verandering.
In al hun tederheid tonen zij de toezegging
van warmere dagen, de ontluikende kracht
van het leven dat weer bloeit.
Lentetranen omhelzen de aarde,
met hun tedere kussen verweven zij zich,
met de geuren van verse bloesems
en leven dat groen vervult.
Elk lentetraan herinnert ons aan de cyclus
van vernieuwing en de terugkerende
schoonheid van verandering, ook al laat
dit alles nog even op zich wachten.
Hedro 20240312