Als kind werd ons al snel geleerd, de wereld op te delen.
Op school werd je geprogrammeerd,
dat spel ook mee te spelen.
Jouw ‘waarheid’ werd al vroeg begrensd, met aangeleerde waarden.
Het heeft de wereld die je wenst,
totaal laten ontaarden.
Ons denken werd een liniaal, we leerden alles meten.
De wereld is niet digitaal,
maar dat zijn we vergeten.
In schemering bestaat geen grens, ook nachten kennen ‘flonker’.
Maar woke bepaalt voor menig mens,
Wat licht is en wat donker.
De politiek en wetenschap, besloten tot consensus,
Het W.E.F., werd met Klaus Schwab,
het allergrootste circus.
Hun ‘waarheid’ werd een politiek, in plaats van een ervaring.
Met standpunten en veel kritiek,
maar zonder één verklaring.
Dogmatisch denken werd ‘normaal’, de mens verloor zijn visie.
De ‘waarheid’ halen we massaal,
steeds meer van televisie.
Dat maakt de mensen ‘van de kook’, door hun ‘en bloc’ obsessie.
De waarheid vind je niet in ‘woke’,
dat genereert agressie.
Jouw piemel, of jouw vagina, dat zijn voldongen feiten.
Maar slap geouwehoer daarna,
zijn woke-activiteiten.
Een meisje kan geen jongen zijn, een jongen nooit een dame.
Abortus is geen ‘medicijn’,
maar zieke woke-reclame.
Het leven in dualiteit, zegt niks over essentie,
maar onze seksualiteit,
lijdt vaak tot turbulentie.