Gezien en geliefd
Als je gezien en geliefd bent
Voelt het alsof je de hele wereld aankan
Je voelt je begrepen en ongedwongen
Bij jou is het veilig, fijn en warm
Kan gewoon mijzelf zijn en sterker nog
Bij jou ben ik meer mij zelf omdat ik tot mijn kern kom
Alsof jouw energie mij omhoog tilt
Omdat je alleen maar mij wilt
En ik jou vliegen er vlinders overal
Alles komt samen in zogenaamde toevalligheden
Wij trekken dingen aan zonder er iets voor te hoeven doen
Alsof we van bovenaf telkens een boost krijgen
Het is niet te geloven en we hoeven het niet te begrijpen
Gewoon genieten van en met elkaar
Alles klopt zodat er is geen maar
Gezien en geliefd
Dan komt alles heel dichtbij
Het maakt je gelukkig en blij zelfs als het stormt en de regen onophoudelijk valt
Puur omdat onze liefde elkaar omhoog knalt
Er is geen maar of wat als….
Dit is echt en puur en wij geven ons eraan over
Wij accepteren elkaar volledig en zijn vol bewondering
De wereld lijkt nu wel anders te zijn
Weg vanuit het ijzeren gordijn waardoor we eerst geen licht zagen
Altijd was er een waakvlam aan wat tot een intens vuur kan komen
Wij die kwamen boven en onze krachten bundelen zijn zo sterk niet te geloven
We dichten pijn en kloven ook voor jou
En dat alles omdat hou van jou
Gezien en geliefd