Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
I learn from the uv tele
"My UV sun
screen learns
matter tele.
I take it in exploration
And protection
in all developed
weathered
conditions
with me.
A core of
intellectius
heavenly
Elementiu(m)s
merged in rock,
and then apart
over me.
They move like
liquid in
with rays
Above my head
Like ancient languages.
They carry
Informative
Within me
Along.
The progression
Of my existence
will determine.
Out of the image,....
translates,
my illumination
Ignited towards
the direction
Of knowledge,
birritual and
artistically arranged
With AI.
In commisions
With chronology
An with body
And mentally,
It go's
enthusiastically
together
along.
Towards almost
Elementary
atomic in
Perfection.
With a great
Degree
of precision.
I first undergoes
And further later
more,,
From the total
Wright
Picture."
I go furth
With the
mission.
Reacties op dit gedicht
Werner S vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Werner S
Gecontroleerd door:
Werner S
Gepubliceerd op:
12 april 2024
Thema's:
[Bewondering]
[Fictie]
[Filosofie]