Ik heb vannacht
een droom gebaard
Een dode droom
Doooooode
doooooode
droooooom
Miskraam!
Vol schimmels
zwart,rood, wit en groen
en pijnlijke weeën
uit de 5e, 6e en 7e trompet
Het water kleurde rood
BLOEDrood
en één derde van de tijd
werd het zwart voor d'ogen
van mijn zondige ik-zelf
(12/1/2001)