Indrukken
Een weekendje Aywaille en Ardenne
huizeke Cache -coeur
tien vrienden
drie dagen
twee wagens …
aan de voordeur
après 22u00… ssshht, 23u00 binnen
geen zotte kuren voor de buren
eten, drinken, wandelen, lachen
eten, drinken, wandelen, lachen
luide stem galmt
gemengde gastronomie
Hey Google … gehoorzaamt naar vele stemmen
vriendelijk of kwaad, luid of stil
het is uw vriend en reageert
‘ik hou van jou’ - ‘ik vind jou ook geweldig’
muziek verbindt, verbaast
hier stresst men niet staat gescheven
de groep rijpt
vlezeke vergeten, lopende ritamisu, handoekjes thuis aan de haak
knieen, voeten kraken
bedjes ook
wandeling steil hellend en drassig
binnendoortjes tussendoor
worden beloond
noten- , dadel- en basilicumlikeur
oud respectvol recept
sneeuwflits ontwaakt kerstmisgevoel
let it snow klinkt
en Luik-Bastenaken-Luik
raast voorbij
tijd van Rodania ook voorbij
pitjesbak geeft leut
dobbelstenen knallen en rollen
Uno en Qwirkle kleurt
gegibber galmt
terwijl het schaakbord rust
schieten pellets warmte
deuren worden thermostaat
zwitserse opstart aan een tweede haard
of toch niet
boiler speelt verstoppertje
vermomd als schakelaar
gelukkig…
warme afwas in ’t verschiet
nazaten steeds aanwezig
fiere zorg primeert
Een weekendje Aywaille en Ardenne
in huizeke Cache -coeur
mooie herinneringen kleven…
blijf bij ons…