Jaja
Wellicht heb je het ook al in de gaten
sommigen willen altijd praten
mooipraters, meepraters
krompraters, achterafpraters
alsook napraters
maar de ergste zijn de veelpraters
gelukkig, luisteren doe ik graag
maar niet naar gezever en gezaag
dat werkt op mijn maag
al dat gelul en geklaag
dan ga ik over op ‘hmmm’ of ‘ja’
en is het beter dat ik ga
dag lieve Hanah