Het is belangrijker om te leren
Onze levensweg met God uit te stippelen
Wijs ons de weg die wij moeten gaan
Laat ons in de nieuwe morgen uw richting horen
U liefde wijst ons de weg
Hij overlaadt ons met u schoonheid en geluk
Wie bij u het geluk zoekt
Zal lachen en vrolijk zijn
Gelukkig zijn ligt in de kracht om geluk
Te halen uit de kleine dingen
God helpt ons wel in de juiste richting
Dat geeft ons een enorme kracht en vertrouwen
Kijk elke dag met verwondering
Naar de prachtige dingen die je meemaakt
Is een unieke levensweg