*mentale struggles*
Ze vloeien voort uit
Een gevoel dat je niet
Wilt plaatsen,
Steeds vaker bekruipt
Je even het gevoel dat
liever wilt je dat niet ervaren,
Wanneer je denkt dat het
Goed gaat val je weer een
Stukje net zolang totdat je
Er weer bovenop bent....