Ouder worden
Ouder worden, een fase in ‘t leven,
Een tijd van wijsheid, ervaring en bezinnen.
De jaren tellen, de rimpels mogen beven,
Maar in ons hart blijft de jeugd altijd binnen.
Grijze haren en minder lenige benen,
Toch blijft de lach ons bestaan overschijnen.
Elk jaar, brengt nieuwe perspectieven,
Blijf genieten en dromen, dan zal de spirit nooit verdwijnen.
Ja, we worden wijzer, we worden bedaard,
Maar het kind in ons blijft altijd onversaard.
Focus op de weg die we bewandelen,
Met licht in de ogen, met liefde in ‘t handelen.
Hedro 20240430