Vruchtbaar leven begint bij goede grond
Op ontdekkingstocht naar vruchtbaar leven
Uit de bron Gods liefde vruchtbaar worden
God heeft hier een bedoeling mee
Door mee te bouwen aan vruchtbaar leven
Vanuit de verbinding met God,
Ga je op zoek naar jezelf naar wie jij bent
Zo ga je ontkiemen en komt er vruchtbaarheid
Het leven is een wonderbaarlijke beleving
Dat door ons heen komt
Hartsverlangen hebben wij vele wensen
Een hart vol verlangens
Het is groeien en bloeien op een manier
Die je wellicht nooit had gedacht
Met deze plannen heb je geluk voor ogen
Met God aan je zijde
Blijf in hem dan draag je veel vrucht
Laat deze woorden vruchtbaar zijn in je hart