met zijn blik op jou woorden
gericht wachte hij op het
moment waarop het
verdere verloop,
van het woordenspel
zichtbaar werd zodat
hij zijn blik verder kon
laten gaan,
langs deze weg kon
gaan genieten van de
gebruikte woorden en
de emoties die er van
afspatten....