Zou ze ooit aan mij denken?
Zou ze mij ooit missen?
Zou zij ooit verdenken
Dat ik dat wel doe?
Ik denk dan wel eens
Aan die mooie dagen
En dan toch opeens
Toch weer die vragen.
Ik hoop dan toch weer een beetje
Dat ik meer ben dan een herinnering
Meer dan maar een scheetje
Meer dan ik mij voelde
Ik vraag mij dan weer af
Of dat ze wel om mij gaf
In die laatste momenten
Of ze dan nog wel aan mij dacht
want eerlijk gezegd,
Denk ik nog steeds aan die goede tijden
En aan de vriendschap die we hadden
en alle dingen die we zeiden
Ondanks dat we geen vrienden meer zijn,
mis ik toch die goede tijden
En denk ik er toch weer aan je.
Denk jij ook wel eens aan mij?
Ik mis die goeie tijden