Een kloddertje roze hier
en een kloddertje roze daar
Dat was onze tante Til
met haar roze bril
Heerlijk wegdromen met een kleuren palet
en alleen maar
Peace--man horen
en verder stil
Flower-power was zo slecht nog niet
de gedachte was vrijheid, blij en
peace--man
alleen het blowen misschien achterwege laten
een helder hoofd erbij als het even kan
Elkaars leven respecteren
en je kunnen inleven in elkaar
Peace--man
klontje klaar
Dit gedichtje zou ik vandaag geschreven kunnen hebben
komt uit 2017