Achter de wolken schijnt altijd de zon
Ervaar de effecten van de positieve zijn
Soms zit het juist in kleinen dingen
Elk moment is dus een goed moment
Het kan een sterke impact hebben
Op je leven en levenskwaliteit
Dat gaat van een minder gevoel
Tot optimaal ‘goed in je vel voelen
Laat elke dag een leven zijn
Dat je blij en gelukkig maakt