Chaotisch is ze
op haar mooiist.
Verstrooiist...?
is ze op haar
Gooienst
Openharttigst,.
Het prachtigst
Van haar
Melancholischt.?
Is dat ze je
Hartig versiert
monogamisch.
Een op een
Neemt ze je
gedachtig mee,
In haar plato
Magnesiet.
Ze verbetert je
In een groter
Venster keramiek
Naar je zieltocht.
Waar je in
Een breedere
bocht
Van
rechtvaardiging
In meerdere
zoektochten
Naar je goedheid
verdiept.