Aan Aquarel en Wytske,
Ik wist niet meer of ik mijn verhaal "De bank" al eens geplaatst had. Dus ging ik zoeken via de zoekfunctie "Zoeken"
Daar stond het niet bij, dus dacht ik dat ik het nog niet eerder had ingestuurd en heb het dus geplaatst.
Maar jullie hebben gelijk. Wat goed van je, Aquarel, dat je het verhaal hebt gevonden op een eerdere datum. En ook wat goed dat jullie je het nog konden herinneren.
Sorry, het was niet de bedoeling om dit verhaal twee keer te plaatsen.
Liefs, Ineke
Verzonden vanaf mijn Galaxy