Vooruitblik
Vooruitblik op de vakantie,
‘n Glimlach verraadt mijn voorpret.
Dromen van bergen, zon en meer,
Een heerlijk verlangen iedere keer
Paklijstjes gemaakt, denken aan
Niet alledaagse boodschappen
Overnachting hotels zijn geboekt
De heen en terugreis in twee etappen
De dagen voor vertrek,
Lijken langer dan normaal.
Alles is gezocht en ligt keurig klaar
Nog even en dan pakken maar.
Het vooruitzicht op de vakantie,
Schenkt me nu al vreugde en genot
Denkend aan alle vakantieplannen
Straks lekker even puur ontspannen,
Hedro 20240526