het is elk jaar wel weer moeilijk om voor zo iemand als jou iets te kopen.
sint gaat daarom in alle winkels lopen
en hopen .........
dat er iest leuks bij zit voor jou
een leuk nouw
nee daar kan ze niets mee
ze is niet zo snel te vree
ze gaat graag schilderen en lopen
misschien kan zit daar voor iest kopen
maar toch geeft sint iets anders gekozen
en hoopt dat je er te vree met bent
groetjes sint