Een avond voor mezelf
Even de remmen los
Een heftige middag
Nu tijd voor mij
Onbegrepen
Voel me alleen
Maar toch gesproken
Met iemand met hetzelfde probleem
Onmacht
Een kind zo lief
Maar zijn hoofd zit vol
Laat me je helpen
Je begrijpen
Zoals niemand anders doet
Jouw creativiteit bewonderen
​​​​​Zo bijzonder mooi, dat doe je echt goed
Je bent zo lief
Vaak zo machteloos
Onbegrepen
Maar ik ben trots
Ik ga je helpen
Meer rust in jouw slimme, mooie koppie
De omgeving leren
Hoe ze jouw kunnen begrijpen
Want je bent bijzonder en ik hou
M​​​et mijn hele hart van jou