Vanavond
Een avond vol creativiteit
Weer schrijven
Een jaar geleden voor het laatst
Waar blijft de tijd
Waarom lukt het me niet nuchter
Waarom heb ik zoveel stress
Kinderen, werken, sporten en amuseren
Soms is het zwaar
Maar ik sta altijd voor jullie klaar
Lekker vissen bij de vijver in de buurt
Naar de bioscoop of zwemmen in het kanaal
Gekke dingen
Zoals liedjes luisteren via youtube op tv
Dansen en vals meezingen
Ik ben trots op jullie jongens
Ook al ben ik soms erg moe
Ik hou van jullie
En jullie kunnen altijd naar me toe
Als er wat is, jullie kunnen op me bouwen
We kunnen elkaar altijd vertrouwen
Vergeet niet dat ik er altijd voor jullie zal zijn
Als het mee of tegenzit
​​​​​​Altijd
Love you!
Liefs Mama
​​​​