Een nacht doorgehaald
Niet kunnen slapen
Veel aan mijn hoofd
​​​​​Ik kon het niet laten
Muziek aan op televisie
Gevoelens van me afschrijven
Een heerlijk gevoel
Dit zijn de avonden die ik bedoel
Rust, creativiteit en motivatie
Vroeg opstaan dat gaat niet meer
Want ik ben al op
Morgenochtend zegt mijn lichaam stop
Maar het heeft me vannacht zoveel gegeven
Een doel in het leven
Blijven schrijven en mijn gedichten herlezen
Om in de toekomst wellicht
Een bundel uit te geven
Of het goed genoeg is, ik heb geen idee
Maar het is wel van mij
Mijn gevoelens van toen en nu
Blijven me dan voor altijd bij
​​​​​