Tijd om wakker te worden
Voelen en ervaren van de kracht Ervaar de kracht van een gesproken woord
De ultieme waarheid van het leven
Voelt dat er meer uit het leven te halen is
Je gedachten houden op wat je wel wil
Is een levensenergie en je ware zelf
Leiderschap ervaren leren inzetten in je leven
Zo kan razendsnel dingen transformeren
Het opbouwen van kennis
Is de kracht en inzicht
Voor morgen