Jouw hand in de mijne
Verbonden door liefde
Zal deze mooie band tussen ons nooit verdwijnen.
In gedachten pak jouw hand neem jou die ooit zo mooie tijden
Die naar het delen van een speciaal moment leiden.
Onze herrinderingen die wij samen herbeleven.
Met het warme gevoel en een brede glimlach die deze mijn geven.
Als ik mis zal ik jou denken.
Dan ben je bij me ook al is dat voor heel even.