De mensen zijn gaan stemmen
Vivaldi in de remmen
rechtse winst over gans de lijn
centrumrechts zal het resultaat zijn
maar Zotte Jan loopt er graag mee te koop
hij koos voor de schoonste van de hoop
het wordt dan niet beter misschien
maar de politiek zal er beter uit zien