Het ware leven komt van binnenuit,
je kan het vinden in de natuur,
wees verwonderd en kijk,
hoe alles groeit en bloeit,
wat voel je nu echt op zo'n moment,
word stil en ontdek,
dat wat je voelt is echt,
het heeft niks te maken met materialistische dingen,
het is het ware leven wat jij nu mag beleven.