Buiten wordt het donker
Vanbinnen wordt ik zomber
De vollemaan schijnt
mijn verdriet verschijnt
Als of het een vloek is
Of heb ik dat nou mis
Ik zie de sterren schitteren
Zou God dat allenmaal bezitten?
Het is dood stil op straat
Iedereen die diep slaapt
Ik staar naar buiten
Ik hoor geen vogel fluiten
als of de wereld uitgestorven is
Heeft dit misschien een betekenis
zou de wereld nu vergaan?
En dan niemand meer bestaan?
Ik hoor iemand zingen
Huh, wat zijn dat voor dingen?
Lijken net vliegjes in de lucht
Ik ging zitten met een zucht
Het lijken meer mensen
Op eens begon het te plenzen
Eindelijk een beetje geluid
dit is mijn besluit
Slaap en droom lekker
Voor morgen zet ik mijn wekker.........