Samen zijn in het moment van liefde
Is liefde meer dan een woord
De waarheid spreekt vanuit het hart
Wat het voelt wat het beleeft
Liefde is meer dan woorden kunnen zeggen
Als je alleen maar een blik nodig hebt
Om elkaar te begrijpen
Dan is liefde zonder woorden zo krachtig
Alles wat er op je pad komt
Is dan liefde
Want liefde geneest alles