Ruiken proeven.
Twee waardevolle
Ingrédrienten
Die bij de schepping zijn ingebouwd,
Ons voor het
Verkeerde behoeden
Waar de reuk het niet vertrouwd .
Proeven kent
Andere wegen
Is de smaak dan wel goed of niet,
Voldoet het aan
Wat wij beogen
Of wat ons oog niet ziet.
Het kan ook onze
Smaak opwekken
Door proeverij of geur.
Het water in de
Mond opwekken
Ontdoen van dagelijkse sleur.
th