"Hoi hoi.."
......
Stilte bij binnenkomst,
Enkel de echo van mijn stappen
klinken door in het lege huis.
Geen idee wat ik hier zoek,
Misschien een beetje van jou?
Dit was immers jouw thuis...
Ik dwaal door de ruimtes,
Zie voor me waar je graag zat.
Waar je lag...
Het is tijd om door te gaan
Tijd dat deze deur
gesloten worden mag.
De laatste spullen zijn ingepakt
Alle meubels weg,
en de kasten zijn leeg.
Deze keer geen "toedels"
bij het weg gaan..
Ookal zei ik wel gedag,
Jij zweeg...
-WM-