Het geluid van de stilte
"hello darkness my old friend "...
De eerste woorden bij binnenkomst
En ik blijf het maar horen
er is geen begin, of end..
De duisternis omsluit
gehoor,gedachten, gevoelens,
als een koude maar zachte deken
schakeld de hele buitenwereld uit.
Enkel het primaire bestaan
lijkt aanwezig te blijven,
waardoor de buitenwereld denkt
dat ik verder kan blijven gaan.
Ze zien niet dat ik enkel schijn
als een zwak lichtje
in deze duisternis
en onopgemerkt langzaam verdwijn
Dus ben opzoek naar houvast
om mij in deze stilte
te kunnen ontdoen
van deze te zware last
Iets wat mij kan bevrijden van de kilte
die in mij is gekropen
Maar alles wat ik nu voel en hoor
is het geluid van de stilte...
-WM-