Een minister-president
handen schudden met elkaar
een lachje hier en een glimlach daar
een minister-president
is dat wel gewend
met veel woorden niets zeggen
dan hoef je ook niets uit te leggen
een minister-president
is dat wel gewend
verguisd en bewierookt
met lastige vragen bestookt
een minister-president
is dat wel gewend
steeds in de schijnwerpers staan
nooit gewoon over straat kunnen gaan
een minister-president
wordt bijna altijd herkend