TROEBEL
troebel
in zicht
inzicht
waas
waan
zin
dood
graag
zien
gestremd
gekneveld
ontstriemd
bevrijd
ontheven
ijl, de lucht
blik
bleek
tesamen
het beest beraamt
het gevoel geeft, over
braakt branie
we willen gestemd zijn
af, op elkaar
één noot, de onze
weerklinkt in ener toonaard
metronoom monotoom
polsslag van ons getwee
tikt ie als de tijd
als de adem van ons nu
als ons nu van het ooit
waar we nooit waren
maar graag willen zijn