Eerlijk kijken naar jezelf
Wees vastberaden en standvastig
Laat je door niets tegen houden
Inspiratie voor elke levensgebeurtenis
Geloof is iets
Dat bergen kan verzetten Geef me het inzicht
Om het verschil tussen beide te zien
Geef me de wijsheid en geef me de moed
Om levenswijsheid echt te kennen
Houd moed en blijf positief
Laat de kracht van liefde
En positieve gedachten je omringen
Een goede focus op het beste
Maakt het mooiste in jezelf