Elkaar ontmoeten is het een wonder
Beleef het wonder in de waarheid
Zo een ontmoetingen die je nooit meer vergeet
Telkens wanneer we elkaar terugzagen
Brachten we elkaar dat wonder
Weer in herinnering.
Was het God in mij en God in jou
Het was geen alledaagse ontmoeting
Als twee mensen elkaar ontmoeten op een kostbare manier
Is het een wonder