Werk2.
Mijn werk op het
Stadhuis van Velsen
Duurde precies 35 jaar.
Tot 40 dienstjaren
Werden verkregen
Toen lagen vut en pensioen daar.
Ik verdaagde op
Een vreemde wijze
Bij Velsen in 56 plots opgeroepen voor gesprek,
Los van wil
Noch sollicitatie
Ben heengegaan, vond het wel gek.
Vriendelijke gesprekken met
chef en gemeente secretaris.
Beiden begrepen er ook niets van.
Ik bleef nog 1 jaar op PCH
Solliciteerde naar personeelszaken
Zij herinnerde mij , namen mij an.
th