Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verloren tijd
ik wil niet weten welke dag het nu is
want deze stenen maken geen gebouw
ik ben wankel sta al zo lang scheef
u ziet het ik word helaas niet gestut
denkt u dat ik weet waar ik ben
nee, mijn geheugen is geblindeerd
natuurlijk heb ik mijn agenda en schrift
al kleedt de ziekte mij langzaam uit
ik was georderd en redelijk netjes
attent, niet door elkaar geschudt
mijn troost is nu een enveloppe
met daarop haar fraaie handschrift
Reacties op dit gedicht
wijnand. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Ineke Dijkhuis
:
Zondag, juli 14, 2024 01:48
Prachtig!
september
:
Vrijdag, juli 12, 2024 17:24
Mooi geschreven Wijnand. Vriendelijke groet.
Over dit gedicht
Auteur:
wijnand.
Gecontroleerd door:
wijnand.
Gepubliceerd op:
12 juli 2024
Thema's:
[Delen]