Hij of zij
hij is drie jaar
hij wil een jurkje aan
ach, wat schattig
zeggen ze
hij is zes jaar
hij wil een jurkje aan
ach, gaat wel over
zeggen ze
hij is tien jaar
en dol op
verkleedpartijtjes
hij gaat als meisje
haha, kijk hem nou
zeggen ze
hij is dertien jaar
hij wil een zij zijn
wil niet in een
jongenshokje
wil in een
meisjeshokje
doe niet zo raar
zeggen ze
hij is achttien jaar
en wil een vrouw zijn
hij kiest voor
de behandeling
hij is nu een zij
het was zwaar
maar ze is gelukkiger
ze is mensen kwijtgeraakt
en heeft mensen behouden
ach, denkt ze
dat geldt voor ons allemaal
man of vrouw