Het is alsof je steeds in een rollercoaster zit.
Ik hoop dat je geneest dat is waarvoor ik bid.
Je angsten spelen op.
Woede krop je op.
Tranen loop je van weg.
Je zegt ik heb pech.
Het zal nooit helemaal gaan.
Soms lukt het en kan je het even aan.
Dan lijken emoties je weer te verslaan.
Je dit niet te baas te kunnen zijn.
Je weg zakt in je pijn.
Enkel mijn hand kan ik reiken.
Maar het is hoe jij naar de dingen zal kijken.