Lieve Karin
Ik voel je hand nog in mijn haar, mijn hoofd lag op je bekken.
We waren heel dicht bij elkaar
en zouden veel ontdekken.
We waren dankbaar voor elkaar en waren beiden eerlijk.
Dat wat we deelden was zo waar.
Mijn God wat was dat heerlijk.
Peter