Leven in het licht van morgen
Als dat gebeurt verandert alles
Bekijk de wereld door de ogen en verwonder je over alles
Een wereld van licht en duisternis, van hoop en verlangen
Een licht van schoonheid
Je komt even in een andere wereld
Eindelijk zie je dan alles tot leven komen
Nagenietend van een vol en rijk leven
In het licht van morgen