Het keuzemenubandje
Goedemiddag, u moet eerst iets kiezen,
voordat u met ons verder kunt gaan.
Heeft u de productenlijst? Kies één,
dan gaat ons keuzemenubandje aan.
Kies nu nummer twee, twaalf of drie,
of kiest u liever nummer vijf of tien?
Want dat kan natuurlijk ook,
of liever nummer negen misschien?
U heeft gekozen voor nummer acht,
dat is een prima keus van u.
Eén momentje graag,
er volgt nu een keuzemenu.
U kunt kiezen uit nummer twee of drie,
u heeft gekozen voor nummer twee.
Een prima keus heeft u gemaakt
en zo snel, dat maken we niet vaak mee.
Maar helaas kunnen we u niet helpen,
dit product is al een jaar niet leverbaar.
Misschien kunt u iets anders kiezen?
Dus als u wilt, probeer het maar.
U heeft gekozen om te stoppen,
wat jammer, dat spijt ons zeer.
Misschien bedenkt u zich nog
en belt u ons een andere keer.
We vonden het prettig
dat we u hebben gesproken.
We wensen u een fijne dag.
De verbinding wordt nu verbroken.