Onverwachts uit eten.
Onverwacht uit eten, kan zo fijn zijn,
We bellen en informeren even,
Overal zijn alle tafels vergeven,
Rijden van hot naar haar,
Hopend op een tafel voor twee.
Maar het antwoord is aanhoudend “nee”
Telkenmale klinkt ’t “sorry alles bezet”,
Een restaurant kunnen we echt vergeten.
Zo kantelt rap ons animo voor “uit eten”
Inzetteen op fastfood dis is geen optie
Dit dilemma vraagt om’n creatieve actie.
We kiezen we voor Pizzeria “A Casa”,
Het deeg laat zich gewillig
mooi rond vormen en vouwen,
We gaan gewoon thuis ons
eigen pizzafeestje bouwen.
We stoken het vuur op
tot de steen gloeiend heet is.
Wilt u quatro stationi, kaas, shoarma,
vega of liever ‘n Pizza vis?
Hedro 20240820