In mijn kortdurend leven
mocht ik kennismaken
met boodschappers van
wetenschap.
Edison, Graham Bell,
Avicina, Razi, Mors,
de broeders Wright,
Birouni, Khayam, Newton
en talloze wetenschappers
die de behoeftes van
de mens voelden en
het leven een stukje
aangenamer maakten
door inspiraties uit
de onzichtbare bron.
In dit mysterieuze leven
mocht ik met Goddelijke
mirakels kennismaken en
de effecten daarvan voelen.
De zielen die het leven
verlichten zijn de lichtwerpers
die in alle eenvoud en liefde
de complexe
onderwerpen ontcijferden.
Zij zijn de verlichtende
afgezanten.
20-08-2024